Eilen oli SC's -pentujen kokoontumisajot kasvattajan luona. Lähes kaikki saapuivat paikalle ja kaukausimmalta veljeltä saatiin toivotukset multimediaviestin välityksellä eli hengessä oltiin sielläkin mukana. Sää suosi ja meno oli kova. Sillä aikaan kun pennut peuhasivat keskenään keskittyi omistajat grillaamiseen. Kokemuksia vaihdeltiin runsaasti. Oli hienoa saada vertaistukea muilta :)

1282463180_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sen jälkeen pihalle pystytettiin keppejä ja tötteröitä. Oli siis kilpailun aika. Elina esitteli meille Rally-Tokomaisen radan. Ja koska kyseessä oli kilpailu (vaikka Elina jälkeen päin yrittikin mutista jostain leikkimielisestä kilpailusta?!) sen sääntöjä kerrattiin ja tietenkin yritettiin etsiä porsaanreikiä :) Koska käsiavusteet ja muut namuilla suoritetut helpotukset olivat sallittuja niin Totti voitti kisan ja sai palkinnoksi upean treenilelun!

1282462943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päätuomarin olisi ehdottomasti pitänyt suosia puhtaita suorituksia ja rankaista käsiavusteista sakkosekunnein. Niin hienosti moni veli ja sisko malttoi istua paikallaan tai mennä maahan.

Kisan jälkeen kaivettiin näyttelyhihnat ja pöytä esille. Oli aika ihailla pentueen ulkonäköä. Hampaita katsottiin ja seisomista harjoiteltiin sekä tietenkin viilattiin kunkin kävelyvauhdit kohdalleen. Kasvattajan ilmeestä ja syvistä ihastuksen huokauksista päätellen olemme aika etuoikeutettuja SC's -pentujen omistajia!

Kiitos Tuliniemet erittäin mukavasta iltapäivästä sekä kestityksestä! Oli myöskin mukava tutustua Leon omistajiin ja tietenkin nähdä muita ennestään tuttuja. Masalle vielä erityinen kiitos upeasta pentu-dvd:sta! TikTakin biisi on saanut ihan uuden merkityksen :)

Totti teki yhden ennätyksen kotiin päästyään. Viisi minuuttia iltaruuan syömisestä kuului pedistä kuorsaus! Vielä aamulla oli perin raukea koira keittiössä.