Ensimmäisestä yöstä selvittiin! Tellu oli ihan pökerryksissä vielä koko illan. Ensimmäisen kerran ponkaisi hetkeksi pystyyn klo 20 aikaan mutta tuupertui takaisin petiin. Sen verran huonolta virkoaminen näytti, että piti konsultoida päivystävää eläinlääkäriä puhelimitse. Koska lämmöt olivat painuneet todella alas kahdesta fleecesta huolimatta saatiin ohjeeksi lisälämmittää Tellua kauratyynyllä ja lämpöpulloilla. Tunnin lämmittelyn jälkeen Tellu pinkaisikin pystyyn ja halusi ulos isolle hädälle. Parit pisuthan olivat jo tulleet petiin illan aikana.

1283264980_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Patjat tuotiin Tellun pedin viereen yöksi. Montaakaan silmällistä ei kyllä nukuttu. Tellua sattui varmaan aika paljon. Vinkui tasaisesti koko ajan ja halusi olla enimmäkseen istuen. Ja kaiken kukkuraksi pelottava tötterö häiritsi päässä. Jossain vaiheessa aamuyöllä Tellu rauhottui ja painoi pään kainaloon. Siinä oli hyvä olla aamuun asti....kun tötteröstäkin sai luopua.

Aamu vaikutti jo valoisammalta. Eikä pelkästään sen takia, että M&M:sta haettiin haavasuojapuku. Prisman potkupuvut kun eivät olleet sopivia. Tellu söi hyvällä ruokahalulla ja nautittu särkylääkekin helpotti oloa. Lepäilyn merkeissä mennyt tämä päivä.

Totilla sen sijaan riittää virtaa vaikka muille jakaa. Täytyypä hyödyntää muumitalon tarjoama painiapu Nemon ja Solon kanssa. Itse voi siten huoletta koomailla vieressä.