Osallistuttiin Totin kanssa PRT ry:n syysleirille tänä viikonloppuna Tuorlan majatalolla. Ohjelmassa oli koirahierontaa, trimmausta, näyttelytreeniä sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa ja syömistä. Sunnuntaina saimme seurata kuuden koiran MH-luonnekuvausta. Eli varsin monipuolisen ohjelman oli järjestäjät meille tehneet.

Nyt on opittu monet kikat kuinka välttää kipeytyvät sormet trimmauksessa ja kuinka koiran lihashuoltoa tulisi hoitaa. Tuleepa pakostikin siinä sivussa mietittyä ihan omaakin lihashuoltoa. Näyttelytreeneistä saimme taas lisää vinkkejä tuleviin koitoksiin ja ennen kaikkea oppia sietämään vähän isompaakin määrää koiria kehässä.

MH-luonnekuvaus oli todella mielenkiintoinen ja tuskin maltan odottaa Totin täyttävän puolitoista vuotta, jotta siihen voisi ensimmäisen kerran osallistua.

Uusiin parson-ihmisiin tuli tutustuttua ja varmasti törmäämme vielä tulevaisuudessakin, ainakin erkkarissa.

-------------

Totilla on paheneva mörkökausi. Mörköjä asustaa ainakin uunissa. Ulkonakin mörköjä näkee siellä täällä. Uusi mörkö havaittiin tänään illalla luontopolulla kun puun oksaan oli takertunut ilmapallo. Paluumatkalla sitä ei enää edes vaivauduttu huomioimaan. Sen verran nopeasti noista möröistä näköjään palautuu. Tellu tulee välillä aika vainoharhaiseksi Totin mörköhavainnosta. Ja sitten kun Tellu alkaa ihmettelemään, että mikäs siellä on, niin Totti saa taas vahvistusta epäilyistään. Alkaa jo itseäkin arveluttamaan, että onkohan siellä jossain sittenkin jotain... Harmi, ettei ole yhtä hyvää haistia kuin koirilla.

1284918605_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koirat ilta-auringossa