PRT Ry:n Erikoisnäyttely pidettiin Lohjalla. Totti osallistui pikkupentuihin ja kisasi yhtätoista muuta samanikäistä vastaan. Etukäteen aavistettiin, että kisasta tulee tiukka jo pelkästään siksi, että Totin kolme muutakin veljeä oli mukana.
Aamun lataus oli jännitteinen. Totti kävi aika kuumana jo saavuttaessa halliin. Onneksi paikka oli tuttu viime viikosta. Ja kuin sormia napsauttamalla kehän alkaessa Totti asettui näyttelymoodiin. Seisoi nätisti, mutta sen sijaan kehässä kävely olikin haasteellisempaa. Tuomari Colin Smith tutki koirat aika peruusteellisesti pöydällä, mutta oli oikein aurinkoisella tuulella ja ymmärtäväinen pentujen vallattomuuksille.
Hieno fiilis, kun tuomari osoitti meitä neljän parhaan joukkoon. Taas seisottiin ihan nätisti, mutta kävelyssä tuomari antoi meille yhden uuden yrityksen edellisen epäonnistuttua. Hän kuiskutti korvaani, että "your last change". No, siitä sisuuntuneena hoidettiin homma kunnialla läpi ja pokkasimme toisen palkintopallin kunniapalkinnolla. Totin veli Leo sai ykköspalkinnon ja kolmas palkinto meni myös Totin Topi-veljelle. Aika hieno saavutus SC's kennelille kun siskokin nappasi ykköspaikan omassa luokassaan. Palkintopallilla Totin vintti pimeni ja sekosi Leosta negatiivisessa mielessä täydellisesti. Se siitä veljesrakkaudestaOtsan rypistys. Päivä oli hauska ja saimme paljon treeniä.

1286729344_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Palkintopallin mission impossible: Neljä kauniisti seisovaa parson-poikaa.

2. KP

"Almost 6 months, lighter specimen. Nice jacket quality & pelt. Good outline. Still needs extra body. Head proportions ok. Nice legs & feet. Moves quite nicely both ways, a little close behind today."