Totti on aikamoinen Puuha Pete. Jos se ei nuku, niin säätää jos jonkinmoista. Ihan ihmetyttää, että miten sitä energiaa riittääkin niin paljon. Täydellisenä vastakohtana on Tellu, joka ymmärtää elämän nautinnot. Se tykkää käpertyä sohvalle kainaloon lämpimään. Tottia moinen tekemättömyys ahdistaa. Parina viikonloppuna se on kuitenkin malttanut myös tulla sohvalle, mutta saa lähtöpassit heti kun aloittaa sähläämisen. Kumpi siten on parempi, päivisin raukea ja öisin sipsutteleva koira vai toisin päin?

Viikon loppuna Tellu pääsi katsomaan jalkapallo-ottelua ja Totti jäi avustamaan pihahommissa. Siitä onkin aikaa kun koirat ovat olleet useamman tunnin erossa toisistaan. Totti teki omatoimisia tutkimusmatkoja pihan reuna-alueisiin ja yritti epätoivoisesti piilotella tennispalloja milloin minnekin. Välillä avusti vähän liiankin paljon pihatöissä.

Kun vihdoin Tellu palasi matsista oli koirien jälleennäkeminen riehakasta. Tellu kutsui Tottia leikkiin ja mennä painelivat pitkin taloa. Jännä miten ne ilahtuivat toisistaan niin kovasti. Epäilemättä niistä on seuraa toisilleen.

Ai niin, keskivikkona tutustuimme Käyttökoirakerhon kentään, kun Tellua pyydettiin häiriökoiraksi. Pitihän Tottikin ottaa mukaan. Ensimmäinen vartti meni nuuskutellessa ruohikkoa. Niin paljon uusia hajuja siinä oli. Tellu käyttäytyi todella hyvin, vaikka nyt olisikin saanut olla enemmän häiriöksi. Hienosti tyttö keskittyi omaan tekemiseensä. Totti sähläsi tapansa mukaan, mutta epäilyksistäni huolimatta malttoi keskittyä peruskäskyjen oppimiseen melko hyvin.

Viikon päättää punnitus. Tellu 7,7 kg ja Totti peräti 8,7 kg. Tellun paino on pysynyt leikkauksen jälkeen samana.

1288543761_img-d41d8cd98f00b204e9800998e