Lunta, lunta ja vielä kerran lunta. Sitä on luotu niin, että kohta ei haukkarit mahdu kauluspaidan alle. Onneksi ei sentään ole pakkasta juurikaan niin koirat ovat lenkittäneet toisiaan omatoimisesti pitkin pihoja tennispallot suussa, kätevää.

Lauantaina illalla päästiin kohottamaan Legon valiokuohuvaisia. Sillä välin Totti vietti ensimmäistä kertaa iltaa Tellun kanssa keskenään. Ja koska hommassa ei ilmeisesti ollut mitään sen ihmeellisempää niin varmasti pääsemme toistekin helposti viettämään iltaa muualla kuin omassa kodissa nyhjäten...missä siis ei tietenkään ole mitään moitittavaa.

Tänään Totti sai mieluisia vieraita kun kasvattajat pyyhkäisivät päiväkahville. Oih, kuinka sitä onkaan ylpeä koirista ja niiden tavasta ottaa vieraita vastaan, NOT. Kauhealla haukulla rynnätään pihalle tervehtimään ja hypitään vasten niin korkealle kuin vain jaksaa unohtamatta kunnon voimapusuja. Sisällä Totti päätti esitellä joukon ihka uusia temppuja. Ensimmäisenä erotuomarointia tarvittavaa kunnon tukkapöllyä Tellulle. Sitten vauhditon korkeushyppy tyylipuhtaasti 75 cm:n portin yli. Lopuksi Totti teki jonkinmoisen kurki-potkun mäiskäyttäen itsensä waza-arin arvoisesti kanveesiin. Ylituomarin mielestä suoritus oli niin harvinainen, että se korotettiin ipponin arvoiseksi! Totti piti myös huolen, ettei vieraiden tarvinnut pitkästyä sohvalle ja pientä tekemistä riitti kokoajan. Myöskin huomaavaisesti osallistui vieraiden naurahduksiin nuolemalla naamat.

Voih, koska tuo hömppä poika aikuistuu? Toisaalta, onhan se niin kovin söpö.....siis komea, varsinkin talviturkissaan.

Muutoin tämä ihanan itsenäinen pitkä viikonloppu on vietetty lumitöiden ja levon vuorotteluilla ja saa upean päätöksen yhdestä vuoden parhaimmista arvostelulajeista -  Linnanjuhlista!

1291649811_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Totti 8 vk.

1291649952_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tellu 10 vk.