Vuoden parson 2011 -kilpailun tulokset on julkistettu. Totti pokkasi 10. sijan näyttelyparson-kisassa melko vaatimattomilla kolmen näyttelyn tuloksilla. Sen sijaan mejä-parson-kisassa Totti ylsi viidennelle sijalle kahdella tuloksella ja Tellu oli kuudes sillä ainokaisella tuloksellaan. Varsin pientä on mejä-harrastajajoukko parsoneissa ja tiukassa näyttää olleen ykköstulokset monien kohdalla.

Tänä vuonna tuloksiin on odotettavissa parannusta, mikäli vain pääsemme edes osaan kokeista mihin aiotaan ilmoittautua. Totti käy keväällä muutamassa näyttelyssä ja sen jälkeen keskitytään luolailuun ja mejäilyyn. Luolalla Totti on kehittynyt siinä määrin, että ensimmäisiin kokeisiin saatetaan päästä jo piakkoin.

Tellulle kaivettiin agiesteet talvisäilytyksestä pihalle. Ohjelmassa on mejäilyn ohessa keppien tehotreeniä ja tavoitteena päästä tänä vuonna edes yksiin oikeisiin agilitykisoihin tai muutoin Tellu jää mölleilemään ikiajoiksi.

Totilla olisi realistiset mahdollisuudet valioitua kolmessa lajissa. Tavoitteeksi laitetaan näin alkuun kaksi ja jos yksikin saavutetaan niin sitä juhlitaan ilolla.

Kesää kohti purjehditaan.