Vene on laskettu vesille ja muutaman kerran käyty jo ajelulla. Tänään oli aivan mahtava sää. Tellu jäi kotiin ja Totti lähti merelle totuttelemaan. Vähän aikaa istui sylissä ja sitten nukkui lattialla. Kun vauhti hiljeni niin kaksi uneliasta silmää katsoi kysyvästi 'kuka sammutti tuulettimen'.

1278613523_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vielä turvallisesti laiturissa.

Arkitottis A -kurssin toinen kerta on nyt takana. Osataan jo aika hyvin rauhoittua erilaisissa paikoissa. Viime kerralla aloitettiin seuraamisen alkeet ja yksin jääminen. Jälkimmäisessä onkin haastetta ainakin kotioloissa. Aika varhain Totin tullessa meille ilmeni, että sen opettelu pitää tehdä tämän koiran kohdalla perinpohjaisesti ja varata aikaa riittävästi. Onneksi meillä ei ole kiire mihinkään.

Eilen oli suunnistuskisat meidän kotimetsässä. Tellulla riitti koko illaksi vahtimista, kun aika moni reilusta parista sadasta osallistujasta pummasi Tellun mielestä liian lähelle tontin rajaa. Viime vuonna Tellu istua näkötti rajapyykillä ja haukkua räksytti kaikille, jotka yrittivät oikaista meidän polkua pitkin. En kieltänytNauru.

Huomenna olisi ohjelmassa maatalousnäyttelyt. Tekee Totille hyvää olla mukana suurtapahtumassa ja ties vaikka näkisi lehmänYllättynyt.