Viikonloppuna kisattiin PRT-yhdistyksen MEJÄ-mestaruudesta Pyhtäällä. Totti ja Tellu oli ilmoitettu AVO-luokkaan. Perjantaina ajettaessa Kotkaan satoi vettä aivan järjettömästi. La aamu näytti jo paremmalta, mutta ilma oli viileä. Jälkitalkoissa ei sentään kastuttu juurikaan, vaikka iltapäivästä muutama pisara vettä saatiinkin. Maasto oli paikoin aika haastavaa, kivikkoista, vesakkoista ja ryteikköistä. Mustelmilta ja naarmuilta ei vältytty. Lisäksi ojien ylitykset veivät voimia. Niissä kun sai ponnistaa niin paljon kuin vain jaksoi, mikäli halusi pitää saappaat kuivina. Molempien jälkien tekemiseen kului tuntia normaalia pidempi aika.

Seuraava aamu oli jännitystä pullollaan. Kun laukauksen siedot oli testattu niin päästiin vihdoinkin jäljlle. AVO-luokassa oli neljä koiraa. Totti pääsi jäljelle kolmantena ja Tellu viimeisenä. Taivas oli pilvetön, mutta kova tuuli teki ilmasta viileän.

Tuomari Mari Tilles arvioi Totin suorituksen seuraavasti:

"Erinomainen rauhoitettu lähtö. Totti jäljestää maavainulla reipasta kävelyvauhtia. Vaikka edetään runsaasti tarkistuksia tehden, jäljestäjälle on koko ajan tiedossa, missä jälki kulkee. 1. kulma ja makaus ohitetaan kaukaa tarkistuslenkkiä tehdessä. 2. kulma ja makaus tarkasti ja hyvin merkaten. Kaadolle tultaessa tuuli painaa hajua pois jäljeltä, mutta kaato löytyy hienosti ja sitä esitellään ylpeänä muulle joukolle. Erinomainen jälkipari."

AVO 1 pistein 43, AVO-luokan voitto ja nousu VOI-luokkaan .

Tellua verotti selkeästi pitkään autossa odottaminen. Jäljelle pääsi vasta klo 12:50, kun viime kokeessa pääsi jo heti aamusta klo 9. Tuomari tankkasi eväitä ennen lähtöä ja ne olisivat maistuneet Tellullekin .

Harmillisesti Tellun jäljellä oli liikaa häiriötekijöitä sen kyvyille. Tuomarin selostus:

"Ohjattu rauhallinen lähtö. Tellu jäljestää maavainua käyttäen. Heti lähdön jälkeen poistutaan jäljeltä tutkimaan vanhoja luita ja riistan jätöksiä. Palautuksen jälkeen jäljestys jatkuu. 1. kulma mennään tarkasti ja 1. makaus tulee merkatuksi erinomaisesti. Kulman jälkeen mennään pois jäljeltä vesakkoon ja joudutaan palauttamaan. Uusi alku ei onnistu, sillä Tellu on päättänyt mennä takaisin vesakkoon ja hyvin määrätietoisesti. Koe keskeytetään. Harjoitellen kaadolle. Tellu kaipaa lisää harjoitusta riistarikkaissa maastoissa."

AVO 0.

VOI-luokkalaiset kisasivat yhdistyksen MEJÄ-mestaruudesta. Kahdeksasta koirasta vain kolme oli parsoneita ja niistäkin vain yksi sai 1-tuloksen. Kaikkiaan 1-tuloksia tuli VOI-luokassa 2 kpl ja AVO-luokassa 1 kpl.

Totti sai kutsun ensi viikonlopun kokeeseen, mutta katsotaan lähdetäänkö ekaa kertaa VOI-jäljelle harjoittelematta.