Nyt kun on selvitty viikon takaisesta TurPan pikkujouluista, niin uskaltaa kirjoitella blogiin. Ei vaan, oli todella hauskaa, vaikka ei tanssimaan ehdittykään ja golfikaan ei mennyt ihan putkeen. Seuraavana päivänä Tellu otti mallia voipuneista orjista:

1290784293_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kylmää. Ulkona on jopa niin kylmää, että Tottikin on alkanut nostelemaan tassujaan. Uusi huomio. Yksi ainoa hetki, jolloin Totti seisoo aivan liikkumatta on kun takki puetaan sille päälle. Mutta kun ulko-ovi aukeaa se ei edes muista takin olemassa oloa. Toisin on Tellun kanssa. Se on iltalenkillä kuin pulkkaa raahaisi perässä. Talvitakki kutittaa, varpaita paleltaa ja tietä pitkin on ihan tylsä muutenkin tallustaa. Oh, so woman! Kun päästään takaisin pihaan ei vilusta ole tietoakaan ja tennispalloleikeiltä ei millään malttaisi tulla sisälle.

Huomenna onkin haastava päivä kun mennään Totin kanssa pentunäytelyyn. Haastavaksi sen tekee olosuhteet. On luvattu -14 pakkasta ja halli on lämmittämätön. Miten ihmeessä edes kuvittelin, että trelaisilla hevosharrastajilla olisi varaa lämmittää maneesejaan...